Vanliga frågor

Varför ska jag använda kladeronline.net?

- Kladeronline.net listar flera av Sveriges största och populäraste webbutiker på en och samma sida. Vi gör det lättare för dig att shoppa kläder online. Du kan även filtrera ditt sökresultat på plagg, märken, prislapp, storlekar osv. Vi lägger till flera butiker och nya kollektioner allteftersom för att bli Sveriges största klädesajt!

Hur lång är leveranstiden?

- Kladeronline.net säljer inga kläder utan är en sökmotor för flera av Sveriges populäraste klädbutiker. Leveranstiden kan skilja från butik till butik. Har du mer specifika frågor om leveranstider så rekomenderar vi att du tar kontakt med klädbutiken du vill handla ifrån. Alla butiker som vi har samarbete med hittar du under BUTIKER i menyn.

Vad kostar frakten?

- Kladeronline.net säljer inga kläder utan är en sökmotor för flera av Sveriges populäraste klädbutiker. Fraktkostnaden räknas ut när du fyller i dina kontaktuppgifter hos våra samarbetspartners innan köp.

Kan jag ändra/avbeställa en order?

- Kladeronline.net säljer inga kläder utan är en sökmotor för flera av Sveriges populäraste klädbutiker. Kontakta klädbutiken som du har handlat ifrån för veta mer om hur du skall gå tillväga.

Vilka betalningsalternativ har jag att välja mellan?

- Kladeronline.net säljer inga kläder utan är en sökmotor för flera av Sveriges populäraste klädbutiker. Betalningsalternativ som du har att välja mellan kan skilja sig från webbshop till webbshop. Klicka dig vidare till BUTIKER i vår toppmeny för att hitta vilka butiker vi har samarbete med.

Hur kan jag hitta alla plagg från ett visst märke?

- Du kan hittat hela vårt utbud under märkeskläder. Du kan även hitta alla våra märken i vår sökmotor på startsidan där du kan filtrera att bara visa kläder från ditt favoritmärke/favoritdesigner.

Kan jag genomföra flera köp samtidigt?

- Du kan endast genomföra flera köp samtidigt om du handlar via samma klädbutik.

Jag hittade ett plagg igår, men det verkar vara borta idag, kommer plagget tillbaka igen?

- Kladeronline.net säljer inga kläder utan är en sökmotor för flera av Sveriges populäraste klädbutiker. Är plagget borttaget från vår hemsida kan det bero på att klädplagget har utgått från butikens kollektion. 

Om jag vill skicka tillbaka ett plagg som jag köpt hur går jag tillväga då?

- Som konsument har du alltid rätt till en ångerrätt på 14 dagar när du handlar via Internet. Kontakta butiken du har köpt dina kläder ifrån för att veta hur du ska gå tillväga. Vill du veta mer om ångerrätt kan du läsa mer om detta på Konsumentverkets hemsida.

Skickar ni till andra länder än Sverige?

- Kladeronline.net säljer inga kläder utan är en sökmotor för flera av Sveriges populäraste klädbutiker. För att läsa mer om transport och leveransvillkor hänvisar vi dig till butikernas hemsida.